Hoofdstraat 36
4484 CG Kortgene
0113 302454
info@deziltezeeuw.nl

Locatie


Grotere kaart weergeven

Persoonlijke aandacht en gastvrijheid

Voor feesten en partijen bent u bij ons aan het juiste adres. Of dat nu een jubileum is, verjaardag, trouwfeest, of een gezellig samenzijn met familie en kennissen, wij bieden u graag het gewenste maatwerk aan.

Receptie
Voor een receptie kunt u met groepen tot 80 personen bij ons terecht.
In overleg met u kunnen wij tijdens de receptie zorgdragen voor koffie, thee, frisdranken en alcoholische dranken. Daarnaast kunnen wij bijvoorbeeld bolussen, gebak en bittergarnituur serveren. Toch liever een amuse, of alleen een drankje serveren? Ook dat behoort tot de mogelijkheden.
Er zijn vanzelfsprekend veel meer variaties mogelijk. Neemt u gerust contact met ons op om uw wensen te bespreken.

Diner
Voor een diner kunt u bij ons terecht met groepen tot 55 personen. Of u à la carte wilt dineren, een geheel eigen kaart wilt samen stellen, wij zijn u graag van dienst. Ons “Vlees of Vis” diner is heel populair.
In overleg met u stellen wij een diner samen. Dit kan worden geserveerd of in de vorm van een buffet worden gepresenteerd.
Neemt u gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.
 
Broodmaaltijd
Wilt u een uitgebreide broodmaaltijd aan uw gasten aanbieden? Dat kunnen wij voor u verzorgen. Of denkt u aan een brunch? Wij kunnen u een compleet verzorgde maaltijd aanbieden. Ook voor een broodmaaltijd geldt dat wij deze in overleg met u samen kunnen stellen.
 
Heeft u wensen die hier niet vermeld staan? Neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.