Hoofdstraat 36
4484 CG Kortgene
0113 302454
info@deziltezeeuw.nl

Locatie


Grotere kaart weergeven

Luxe & Comfort

Hotel De Zilte Zeeuw heeft 8 ruime kamers.

De kamers zijn uitgerust met boxspring bedden, een eigen badkamer met inloopdouche en toilet, breedbeeld televisie en koffie en thee faciliteiten.

Het ontbijt wordt geserveerd in de ontbijtzaal op de begane grond. Bij mooi weer is er de keuze om op ons prachtige terras te ontbijten. Ook bieden wij roomservice aan, dit is voor het ontbijt tegen meerprijs mogelijk.

In alle kamers is gratis draadloos internet beschikbaar. Verder zijn er babybedjes beschikbaar.

Ons gehele gebouw is rookvrij.

Een aantal kamers hebben connecting doors. Hierbij worden twee ruime kamers aan elkaar gekoppeld. Zo krijgt u een grote ruimte met veel slaapplaatsen. In deze kamers, vanaf 4 tot 6 personen te boeken, zijn 4 bedden en twee extra bedden aanwezig. Een mooie oplossing voor kinderen die er net nog niet aan toe zijn om zelfstandig een kamer te hebben. Er zijn twee badkamers aanwezig met beide een inloopdouche met rainshower en toilet.

Vanaf 15.00 uur kunt u over de kamer beschikken. Op de dag van vertrek dient u voor 11.00 uur uit te checken. Op alle reserveringen en geleverde diensten zijn van toepassing de Uniforme Voorwaarden Horeca (U.V.H.)

Tijdens de winter maanden vragen wij u telefonische contact met ons op te nemen voor het inchecken.

De teksten en prijzen op deziltezeeuw.nl zijn onder voorbehoud van (schrijf)fouten en/of wijzigingen.