Hoofdstraat 36
4484 CG Kortgene
0113 302454
info@deziltezeeuw.nl

Locatie


Grotere kaart weergeven

Eindeloos eiland!

Kortgene heeft een centrale ligging op het eiland Noord-Beveland. Vanuit het bruisende dorp kunnen allerlei activiteiten ondernomen worden. Denk aan het fietsen van één van de vele fietsroutes die door en langs Kortgene lopen, een heerlijke wandeltocht door de duinen van Noord-Beveland, lekker winkelen in Goes of een van de historische stadjes bezoeken die in de buurt liggen, zoals Veere.

Verder zijn steden zoals Goes, Veere, Zierikzee, Vlissingen en Middelburg binnen 20 minuten bereikbaar. Middelburg vooral bekend om de mooie winkelpanden in de binnenstad, Vlissingen is daarentegen een echte havenstad. Beide de moeite waard om te bezoeken!

Natuurlijk is er voor de kinderen ook genoeg te doen. In Kortgene is een waterspeelplaats, en een dorpje verder in Kamperland is een tropisch zwemparadijs te vinden. Ook is er in Middelburg een nieuw gerealiseerd attractiepark, gelegen aan de A58. Hier zijn vele attracties te vinden, zoals een voetbal museum, familiepretpark Mini Mundi, en een Glow in the dark golfbaan.

Kortom er zijn ontzettend veel mogelijkheden; Noord-Beveland heeft eindeloos veel mogelijkheden!